Contact Lens Xpert Center

contactlens_xpert_center.jpgOptiek Het Oog is een 'Contact Lens Xpert Center'.
Dit betekent dat wij experten zijn op het gebied van contactlenzen.

Optiek Het Oog adviseert u op een professionele manier en begeleidet u bij de keuze van de juiste contactlenzen. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het vlak van contactlenzen en Michel is een vaak gevraagde spreker op congressen.

Bij Optiek Het Oog beschikken we over de meest recente technologie om professioneel lensaanpassingen te doen. Wij vinden voor u de gepaste contactlens uit een gevarieerd aanbod, zodat u optimaal kunt genieten van de voordelen die contactlenzen bieden.

 

Video_oog_2.jpg

De nieuwste lenstypes en materialen worden aangepast met een zeer precies toestel, de topograaf. De topografische beelden geven de oogkrommingen exact weer tot en brengen deze visueel werkelijk in kaart, zoals een landkaart. Na de nodige metingen wordt de juiste lenskeuze bepaald.

De biomicroscoop neemt een foto-opname van het oog, zodat we de passing, beweging en centratie van de contactlens te kunnen beoordelen en het oog met de lens goed kunnen onderzoeken.

 

Opstelling_4.jpg
Als Contact Lens Xpert Center leren we u ook de juiste hygiëne aan samen met het gebruik van de juiste vloeistof alsook de ideale manier om lenzen aan en uit te doen.

We streven altijd naar de beste lens oplossing voor onze klanten want geen enkel oog is identiek.
De juiste lenskeuze binnen het bestaande gamma of maatwerk is de specialiteit van Optiek Het Oog.

 

^ Back to Top